Ana Sayfa > Gizlilik İlkeleri

Gizlilik İlkeleri

Bu sayfada yer alan güvenlik ve gizlilik kuralları yaptığınız alışverişte ve vermiş olduğunuz kişisel bilgilerdeki güvenlik ve gizlilik sınırlarını belirlemek amacı ile konulmuştur.

Nilüfer Damalı Vakfı sitesi gizlilik politikası neleri kapsar?

Nilüfer Damalı Vakfı hangi kişisel bilgilerinizi saklar?

Bunu bilmeye neden ihtiyacım var?

Kişisel bilgilerin güvenliği

Bu kişisel bilgilerinizi sakladığımız ortamın korunma ölçüsü nedir?

İnternet'te güvenlik temelde iki başlık altında incelenebilir;

Diğer Sitelere Link

Kullanıcı İstekleri/Geri Bildirimleri