Ana Sayfa >     Yayınlar

150 Devlet, 1500 Sultan / İslam Sikkeleri

İSLAM DEVLETLERİNE AİT BİR EL KİTABI
TARİH VE SİKKELERİ

"150 Devlet, 1500 Sultan" İslam’ın başlangıcından itibaren yaşanan 14 asır boyunca kurulmuş 150 Devlet'in kısa tarihçesi ile bu devletlerde sikke bastırmış 1500 Sultan'a ait kronoloji ve bastırdıkları sikkeler hakkında özet bilgiler ile bu devletlerin 100 er yıl ara ile yerleşimlkerini gösteren bir dizi harita yayını ile Türkçe İslami nümismatik konusunda kaynak kitaptır.

NILUFER EĞİTİM, KÜLTÜR VE ÇEVRE VAKFI tarafından yayınlanmakta olan Koleksiyon Yayın Serisi, sosyal tarihi, nümismatik, efemera, filateli gibi hatıra koleksiyonculuğu ürünleriyle bütünleştirerek, bu konularda bir arşiv oluşturmaktadır.

Başlık 150 Devlet, 1500 Sultan
Yazar Dr. Atom Damali
Dil Türkçe
Sayfa 436